لیست اختراعات علیرضا مرادی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ ثبت: 1392/08/08
خلاصه اختراع:

در اين پروژه طراحي و ساخت يك هواپيماي مينياتوري دنبال شده است. طراحي اين هواپيما بر اساس متدي نوين نسبت به طراحي هواپيماهاي معمولي با استفاده از روش انرژي انجام شده است. سيستم هدايت كننده هواپيما از نوع نيمه خودكار مي باشد بدين صورت كه با تعبيه سيستم پايدار كننده هواپيما پايداري خود را بدون دخالت خلبان حفظ كرده و هدايت هواپيما از طريق سيستم ارسال تصوير وGPS به كمك خلبان با استفاده از نقشه ماهواره اي انجام خواهد پذيرفت. شايان ذكر است هواپيما قادر به پرواز در خارج از محدوده ي ديد خلبان نيز مي باشد.

تاریخ ثبت: 1394/05/25
خلاصه اختراع:

اين وسيله با استفاده از سامانه طراحي شده، سرعت آب شهري را بدون نياز به هيچگونه انرژي خارجي يا الكتريكي به كمك طراحي جديد شير تغيير مسير و افشانه، افزايش داده و يك جريان نازك چرخشي سيال ايجاد ميكند كه جهت پاك سازي محيط داخل دهان (مناطقي كه با مسواك و نخ دندان تميز نمي شوند) بكار برده ميشود.

تاریخ اظهارنامه: 1394/05/19
مالک/مالکان: آقاي عليرضا مرادي
تاریخ ثبت: 1394/10/22
مخترع/مخترعان: عليرضا مرادي
خلاصه اختراع:

نوان طرح ارائه شده " صندوق پستي هوشمند بنا " مي باشد. با توجه به گسترش ساير روشهاي ارتباطي همچنان مراسلات پستي در جهان امروزه جايگاه خود را حفظ نموده اند. جهت حفظ ايمني مرسولات توزيع شده درب منازل نصب صندوق پستي يكي از ضروريات مي باشد. اطلاع بموقع از دريافت مرسولات پستي يكي ديگر از دغدغه هاي دريافت كنندگان مرسولات مي باشد . در چندين سال گذشته طرحهايي براي همسان سازي صندوقهاي پست توسط اداره پست يا شركتهاي خصوصي صورت گرفته ولي در زمينه بحث هوشمند سازي اقداماتي صورت نگرفته است لذا در اين طرح صندوق پستي هوشمند بنا ارائه مي گردد. طرح مذكور در برگيرنده كليه بناها شهري شامل منازل مسكوني ، اماكن تجاري ، ادارات و غيره مي باشند. با توجه به تنوع كاربرد مي توان از انواع متنوعي از صندوقهاي پستي هوشمند كه شامل انواع هشدار دهنده ( زنگ هشدا ، پيامك ، تلفن و غيره )، انواع تحريك كننده هاي هشدار دهنده ها (دوربين و انواع سنسور)، انواع شكل و جنس،انواع روشهاي مدرن اطلاع رساني(اينترنت، شبكه و غيره) استفاده كرد. اطلاع رساني آني بكارگيري روشها و تكنيكهاي مدرن اطلاع رساني و تجهيز صندوقهاي قديمي به مدرن از مزاياي بارز اين طرح مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/10/24
مالک/مالکان: آقاي عليرضا مرادي
تاریخ ثبت: 1397/04/31
خلاصه اختراع:

سنتز تركيبات بي فنيل-4-استيل آريل سولفونوهيدرازيد و بررسي اثر سيتوتوكسيك بر سلول هاي سرطاني سينه (MCF-7)، كولون (HT-29) و سلول هاي فيبروبلاست جنين انسان(HFF) جهت درمان سرطان سينه و كولون در حوزه علم داروسازي انجام مي پذيرد. بيماري سرطان يكي از بيماري هاي شايع است كه سالانه باعث مرگ افراد زيادي مي شود. جهت شيمي درماني داروهاي مختلفي تاكنون وارد بازار شده است، اما با وجود مقاومتهاي دارويي و عوارض شديد برخي از اين داروها، همواره جستجو براي يافتن تركيبات جديدتر و موثرتر بعنوان يك زمينه تحقيقاتي مورد توجه محققين قرار داشته است. بنابراين تركيباتي سنتز كرديم و اثر سيتوتوكسيك آنها را بر دو رده سلول سرطاني سينه (MCF-7) و كولون (HT-29) و همچنين بر سلولهاي طبيعي فيبروبلاست جنين انسان (HFF) را نيز مورد بررسي قرار داديم. روش اجراي اختراع به صورت زير مي باشد: الف) سنتز: تركيبات طي 3 مرحله سنتز و خالص سازي شدند. ب) بررسي اثرات سيتوتوكسيك: اثرات سيتوتوكسيك تركيبات نهايي، روي دو رده سلولي MCF-7 و HT-29 از سرطانهاي شايع و سلولهاي طبيعي فيبروبلاست جنين انسان (HFF) مورد بررسي قرار گرفت و مقايسه اثرات سيتوتوكسيك آنها نيز با داروي استاندارد دوكسوروبيسين به عنوان كنترل مثبت و محيط كشت بدون افزودن تركيبات به عنوان كنترل منفي نيز صورت گرفت.

تاریخ اظهارنامه: 1399/04/01
تاریخ ثبت: 1400/06/06
خلاصه اختراع:

در تحقيقات روي نمونه‌هاي زنده، بررسي‌‌هاي تشخيص طبي، و در صنايع غذايي و دارويي، هم كنترل شرايط محيطي، شامل دما، رطوبت، و درصد معيني از گازها، و هم تصويربرداري و مانيتور كردن نمونه‌ در طول زمان بررسي اهميت حياتي دارد. انكوباتورهاي معمولي شرايط را كنترل مي‌كنند اما ساختارشان براي تصويربرداري سازگار نيست. وسيله‌ي ارائه شده، ميني‌انكوباتور، قابل حمل و قابل استفاده روي ميكروسكوپ‌هاي تجاري و دست‌ساز است و چنين هدفي را برآورده مي‌كند. ميني‌انكوباتور سه‌ بخش دارد: محفظه‌ي قابل حمل نمونه‌ و سنسورها، كنترل‌كننده كه با سيستم فيدبك پارامترها را كنترل مي‌كند، و ادوات جانبي شامل مخزن گاز و رطوبت‌ سرد. دما با استفاده از پلتير و درپوش شيشه‌اي رسانا، و رطوبت و دي اكسيد‌كربن با اتصال به مخزن دي‌اكسيد‌كربن و دستگاه رطوبت‌ساز كنترل مي‌شود. ميني‌انكوباتور براي اولين بار در كشور ارائه شده، در آزمايشگاه‌هاي تشخيص پزشكي قابل استفاده است، و آن را مي‌توان قدم مؤثري در توسعه‌ي علمي كشور در نظر گرفت. ساختار استوانه‌اي متقارن، كه موجب آب‌بندي و پايداري بهتر محفظه و در نتيجه استريل آسان‌تر و كنترل دقيق‌تر مي‌شود، براي اولين بار در ايران و خارج از ايران ارائه گرديده است.

تاریخ اظهارنامه: 1400/06/25
تاریخ ثبت: 1401/11/09
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر در زمينه پرداخت سطح قطعات مكانيكي، الكترونيكي و جواهرسازي معرفي شده است. وجود برخي مشكلات در مورد محدوديت در استفاده از ساينده، نوع حركت خاص و طولاني شدن مدت زمان پرداخت سطح قطعات مورد نظر انگيز ارائه اختراع حاضر است. اين سيستم شامل اجزاي اصلي مخزن حاوي مواد ساينده، مكانيزم ايجاد حركت چرخشي، مكانيزم ايجاد حركت ارتعاشي، شبكه¬ي كويل¬هاي مغناطيسي، مكانيزم تغيير زاويه، سيستم كنترل، اندازه گيري و نمايش الكترونيكي است. در اختراع حاضر با توجه به ارائه مدل تركيبي از حركت مواد ساينده و نحوه قرار گيري مخزن حاوي مواد ساينده، امكان استفاده از انواع مختلف ساينده ها و بررسي نحوه تاثير پارامترهاي مختلف پرداخت سطح فراهم گرديده است. در اين اختراع، دو وجه مخزن حاوي مواد ساينده و قطعات مكانيكي توسط شبكه¬اي از كويل¬هاي مغناطيسي محسور شده است كه وظيفه اعمال ميدان مغناطيسي جهت ايجاد كشش مواد ساينده فلزي را برعهده دارند. اين مخزن به وسيله دو موتور قرار گرفته در وجه بالايي و پاييني نگه داشته شده است كه حركت چرخشي مخزن را حول محور آن تامين مي¬كنند. همچنين موتورهاي چرخشي كه مخزن را نگاه داشته اند، به وسيله سازه مربوط به موتورهاي ايجاد حركت لرزشي مقيد گرديده¬اند كه با شروع حركت موتورهاي لرزشي مجموعه مخزن و مواد داخل آن دراثر لرزش حاصل، پرداخت مي¬شوند. نهايتا اين موتورها به كمك سيستم دمپ لرزش (فنرها) بر روي قاب فلزي دستگاه قرار گرفته است كه به كمك ريل حرك زاويه اي امكان قرار گيري در زواياي مختلف را به دستگاه مي-دهد. از اينروي طرح ارائه شده در اين اختراع، مشكلات بيان شد در مورد استفاده از ساينده¬هاي مختلف و اعمال حركت¬هاي مختلف در مخازن پرداخت سطح را به حداقل مي¬رساند. بدين ترتيب، مدت زمان پرداخت سطح كاهش يافته و اين امر باعث صرفه جويي در مصرف انرژي مي¬شود.

تاریخ ثبت: 1402/06/13
خلاصه اختراع:

اين اختراع در زمينه پزشكي و اعمال جراحي مرتبط با تخصص زيبايي بيني كاربرد پيدا مي كند و مربوط به شاخه مهندسي پزشكي _ بيومكانيك مي باشد.در اعمال راينوپلاستي بسته به نوع عمل، از شكل خاصي از غضروف استفاده مي شود. معمولا، در اين اعمال منبع گرفت غضروفي موردنظر جراح، سپتوم بيني خود بيمار يا غضروف لاله گوش يا دنده مي باشد. موضوع مهم در اين بين، شكل خاص حين جراحي از گرفت مورد نظر است كه معمولا جهت تهيه اين گرفت، از تيغ بيستوري كمك گرفته مي شود كه كيفيت گرفت تهيه شده با اين تيغها، بستگي به تجربه و مهارت جراح، كاري زمانبر بوده كه غالبا استفاده از اين روشها، باعث افزايش احتمال تخريب نمونه و هدررفتن غضروف در تهيه گرفت مي شود. ابزار جديد ارايه شده در اين طرح كه به شكل دو استوانه با دو تيغه مجزاي ذوزنقه اي و بيضي شكل در محل اتصال به غضروف با مكانيزم اعمال فشار به انتهاي ديگر آن به واسطه نيروي ماهيچه اي دست كار ميكند، هم مشكل تهيه اندازه هاي معين از غضروف براي جراحي نوك بيني را حل كرده و هم نتايج جراحي را بهبود داده و از هدررفت منابع گرفت غضروفي جلوگيري ميكند.

تاریخ ثبت: 1403/08/02
خلاصه اختراع:

سوختگي پس از آسيب ديدن پوست توسط گرما، تشعشع، برق يا مواد شيميايي ايجاد مي شود. مهندسي بافت و پزشكي بازساختي به عنوان رويكردهاي نوآورانه براي بهبود نتايج باليني با پرداختن به آسيب‌هاي بافتي كه مي‌توانند به طور قابل توجهي عملكرد اندام را مختل كنند، ظهور كرده اند. در ميان تكنيك هاي مورد استفاده در اين رشته‌ها براي ترميم سوختگي ساخت داربست‌ها با روش الكتروريسي الياف به دليل توانايي آن در تقليد از ويژگي هاي ماتريكس خارج سلولي به عنوان يك رويكرد ايده آل برشمرده مي شود. داربست هاي الكتروريسي داراي مزاياي مشخصي از جمله نسبت سطح به حجم بالا، تخلخل استثنايي، يكنواختي، تنوع تركيبي، انعطاف پذيري ساختاري و به عنوان پانسمان‌ در درمان سوختگي‌ها، زخم‌هاي مزمن و ساير زخم‌هاي جراحي و انواع تاول‌ها نويدبخش هستند. انواع مختلفي از پليمرهاي زيست‌تخريب‌پذير طبيعي و مصنوعي ازجمله پروتئين ايزوله سويا، كيتوسان، ابريشم و پلي اتيلن اكسايد با موفقيت براي ساخت اين نانوساختارها و داربست‌ها استفاده شده اند. نشان داده است كه پروتئين ايزوله سويا با افزودن مقادير كمي از پلي اتيلن اكسايد، مي‌تواند يك داربست فيبري پايدار و مقاوم در برابر هيدروليز كه از اتصال، رشد و تكثير سلولي پشتيباني مي‌كند ايجاد ‌كند. اين داربست‌ها سازگار با سلول‌ بوده و از چسبندگي و تكثير فيبروبلاست‌هاي پوستي انسان پشتيباني مي‌كنند. بر اساس فعل و انفعالات بين داربست‌ پروتئيني و فيبروبلاست هاي پوستي انسان، و همچنين ساختار نازك و انعطاف پذير مانند پوست اين داربست ها، منجر به اين نتيجه شد كه داربست هاي پروتئين سبز در تركيب با پلي اتيلن اكسايد الكتروريسي شده، بستري بالقوه براي بازسازي پوست فراهم كرده و مي‌توانند براي استفاده مستقيم بر روي زخم به عنوان پانسمان مناسب باشند. از ديگر مواد طبيعي جديد براي مهندسي بافت گلوكومانان جدا شده از گياه كنجاك است. گلوكومانان داراي فعاليت هاي بيولوژيكي متنوعي است كه از جمله مهمترين آنها مي توان به اثرات تعديل كننده ايمني آن در درمان تومورها، عفونت ويروسي و التيام زخم نام برد. بر اين اساس هدف ما در اين اختراع ساخت الياف غني شده با پروتئين ايزوله سويا به همراه گلوكومانان كنجاك در تركيب با پليمر مصنوعي پلي اتيلن اكسايد به عنوان پانسمان در سوختگي است تا سرعت بهبود در اين زخم‌ها افزايش پيدا كند. Polyethylene oxide fibers enriched with konjac glucomannan and soy protein isolate to accelerate the healing and regeneration of second degree burn wounds

موارد یافت شده: 8